Vacature balie-/officemedewerker

Werken bij

Vacature balie-/officemedewerker Amsterdam

24 uur per week; maandag, woensdag en donderdag

Wie zijn wij

Voor onze gezellige praktijken, beide gelegen in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie-/officemedewerker, je bent werkzaam op beide locaties. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? Dan is dit een leuke baan voor jou. Je bent het eerste persoonlijk contact voor de patiënt en vaak ook het laatste als de patiënt weer vertrekt en daarmee het visitekaartje van deze praktijk. Word je hier enthousiast van dan is dit de kans voor jou.

Functieomschrijving

De balie is de centrale spil van de praktijk van waaruit iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat de balie-/officemedewerker stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard. Het is een uitdagende baan met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is een pré. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jouw verantwoording komen zijn onder andere:

  • Receptiewerkzaamheden.
  • Up-to-date houden van het patiëntenbestand.
  • Administratie bijhouden.
  • Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen.
  • Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie.
  • Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden.
  • Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden.
  • Het ondersteunen bij de dagelijks werkzaamheden van de praktijkmanager

Wat wij bieden

Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend, jong en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar
backoffice@atlasdentalcare.eu . In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden