Wij staan voor u klaar

Over ons

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

De praktijk

MKA Kliniek Hofstad is gevestigd in Den Haag. Wij zijn een Zelfstandig Behandelcentrum voor kaakchirurgie en voldoen aan alle wettelijke regelingen. Wij streven altijd naar verbetering daar waar dat mogelijk is. Wij heten u van harte welkom!

Voorlichting 

Bij MKA Kliniek Hofstad, waar zorg en kwaliteit hand in hand gaan. Onze kliniek, gevestigd in Den Haag, wordt gekenmerkt door een hecht team van professionals die zich inzetten voor uw mondgezondheid. Bij MKA Kliniek Hofstad geloven we in het eenvoudige, doch krachtige motto: behandel iemand zoals je zelf behandeld zou willen worden. Dit vormt de kern van onze benadering en vertaalt zich naar een persoonlijke, vriendelijke en respectvolle aanpak in al onze interacties. Uw welzijn staat bij ons centraal, en we streven ernaar om uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze ervaren tandartsen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT), terwijl onze mondhygiënisten hun expertise aantonen door registratie in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Hiermee waarborgen wij niet alleen de hoogste kwaliteit van zorg, maar voldoen we ook aan strikte normen op het gebied van nascholing, bijscholing en protocollering.

Naast ons ervaren team verwelkomen wij regelmatig stagiairs die de opleiding tot assistente of mondhygiënist volgen. Op deze manier dragen wij bij aan de opleiding en ontwikkeling van toekomstige professionals in de tandheelkunde.

Bij MKA Kliniek Hofstad streven we naar continue verbetering en innovatie, zodat we u de best mogelijke tandheelkundige zorg kunnen bieden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een stralende glimlach en een gezonde mond.

Contactgegevens

Openingstijden