Wij staan voor u klaar

Tandarts Amsterdam-Centrum

Tandarts Amsterdam-Centrum

Zoekt u een tandarts in Amsterdam? Tandartsenpraktijk Loenen heet nieuwe cliënten van harte welkom. Wij zijn gevestigd in het hart van Amsterdam aan één van de grachten. Veel cliënten werken in de binnenstad en kunnen een bezoek aan ons goed vóór of ná het werk combineren.  Maar Tandartsenpraktijk Loenen heeft ook een regionale functie voor bewoners in de buurt.

Uw tandarts in Amsterdam Centrum

Tandartsenpraktijk Loenen heeft nog ruimte in haar patiëntenbestand. Bij Tandartsenpraktijk Loenen kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een vriendelijke sfeer. U bent in handen van ervaren specialisten die gebruik maken van de modernste technieken. Ons doel is dat cliënten hun gebit hun hele leven lang behouden. Met goed poetsen, flossen en het gebruik van tandenstokers bent u al een end op weg. Wij zorgen voor de rest!

Iedereen is uniek!

Elke mond is zo uniek als het karakter van de patiënt. Onze praktijk biedt een groot aantal behandelingen. Van advies en sanering door een mondhygiëniste tot het plaatsen van implantaten.

Waarom patiënten voor Tandartsenpraktijk Loenen kiezen:

  • Verscheidene specialismen met één aanspreekpunt
  • Vriendelijke, persoonlijke benadering
  • Twee dagen per week ook in de avonduren geopend
  • Tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam


Zoekt u een goede tandarts in Amsterdam centrum? Tandartsenpraktijk Loenen staat voor u klaar! Bel 020 – 622 4462 of gebruik het inschrijfformulier om u bij ons in te schrijven.

Contactgegevens

Openingstijden