Wij staan voor u klaar

Invisalign

Invisalign

Invisalign – dé onzichtbare beugel. Nu verkrijgbaar bij Tandartsen aan de Herengracht!

Sinds september 2011 heeft Tandartsenpraktijk Loenen een eigen zeer ervaren Invisalign specialist, Lotte Meereboer, in de praktijk. Op maandagochtend kunt u zich laten voorlichten tijdens een intakegesprek. Lotte zal u tijdens dat gesprek stap voor stap uitleggen wat Invisalign allemaal voor u kunt betekenen.

Wat is Invisalign precies?

Invisalign is een onzichtbare en uitneembare beugel die bestaat uit een doorzichtig plastic hoesje dat over de tanden wordt geschoven. Door steeds nieuwe hoesjes in te doen zullen stap voor stap uw tanden en kiezen verschuiven naar de gewenste positie.

Hoe werkt Invisalign?

Bij het eerste consult zal de Lotte de problematiek van uw gebit analyseren en nagaan welke resultaten u zelf wil bereiken. Wanneer Invisalign voor u geschikt is, zal een behandelplan worden opgesteld dat rekening houdt met uw wensen. Lotte zal een afdruk nemen van uw gebit dat daarna naar het Invisalign lab wordt verzonden voor verdere verwerking. De afdrukken worden gedigitaliseerd zodat een gecomputeriseerde 3-dimensionale simulatie van uw behandeling wordt opgesteld. Lotte zal nauwkeurig de nodige tandverplaatsingen voorschrijven en controleren voor de gehele duur van uw behandeling.Bij het tweede consult zal u deze virtuele voorstelling van uw begin- en eindsituatie en alle tussenliggende stappen kunnen bekijken. Zo weet u vooraf hoe uw lach er zal uitzien wanneer de behandeling is afgelopen. Zodra u en Lotte akkoord gaan met het behandelplan wordt de productie van de aligners gestart. Deze zijn genummerd en worden per 2 weken door u zelf gewisseld. Het aantal aligners dat per behandeling nodig is zal variëren per persoon. Voor een volledige behandeling zijn er doorgaans 18-36 aligners nodig (9 à 18 maanden) voor zowel de bovenkaak als de onderkaak. Hoelang de behandeling precies zal duren, weet u vooraf. Om tot het vooropgestelde resultaat te komen, worden de aligners dag en nacht gedragen uitgezonderd bij de maaltijden en bij het tandenpoetsen. U zult op maandelijkse controle gaan om de vooruitgang van de behandeling op te volgen.

Waarom Invisalign?

Als u klaar bent voor een stralende lach die u mooier maakt, dan is Invisalign het antwoord. Hoewel er meerdere orthodontiemogelijkheden zijn, is geen andere behandeling zo comfortabel als Invisalign. Invisalign is de beste manier om uw lach te veranderen zonder uw dagelijks leven op zijn kop te zetten. Een Invisalign behandeling in niet pijnlijk, de beugel is onzichtbaar, uitermate hygiënisch en kan zelf uitgenomen en teruggeplaatst worden.

Voor een intakegesprek van kunt u contact opnemen op 020 – 622 4462 of u nu al patiënt bent of nog niet.

Contactgegevens

Openingstijden